top of page

Winter kamperen

Het winterseizoen is de perfecte tijd om te gaan camperen en te genieten van de sfeer en schoonheid van de besneeuwde landschappen. Of je nu een fan bent van skiën, snowboarden, schaatsen of gewoon van de rust en sereniteit van de natuur wilt genieten, wintersport is een geweldige manier om de koude maanden door te brengen.
 

Bij winter camperen en wintersport draait alles om het omarmen van de koude en het genieten van de adembenemende winterlandschappen. Of je nu liever in een groot skigebied verblijft met alle voorzieningen die je nodig hebt, of juist de voorkeur geeft aan een afgelegen plek midden in de natuur, er is voor ieder wat wils.

Met een goed uitgeruste camper kun je comfortabel en warm blijven, zelfs als de temperaturen onder het vriespunt dalen. Zorg ervoor dat je voldoende warme kleding, dekens en isolatiemateriaal meeneemt, en vergeet niet om je camper van tevoren winterklaar te maken.

Of je nu naar een populair skigebied gaat of liever de rust opzoekt in de wildernis, winter camperen en wintersport bieden eindeloze mogelijkheden voor avontuur en ontspanning. Pak je spullen in, zet het haardvuur aan en geniet van een onvergetelijke winterervaring in je camper.

Is winter kamperen net een stap te ver, dan bieden wij bij Mallnbach Apartments in Mallnitz, fijne appartementen aan. Het gevoel van een camping maar de luxe van een appartement.

 

"it's not just a holiday It's an experience"

bottom of page