top of page

Kerst vieren in Oostenrijk

Kerst vieren in Oostenrijk is een magische ervaring. Het land staat bekend om zijn prachtige kerstmarkten, sfeervolle versieringen en traditionele kersttradities.

In steden als Villach, Klagenfurt en Lienz vind je kleurrijke kerstmarkten waar je kunt genieten van glühwein, kerstkoekjes en ambachtelijke cadeautjes. De straten zijn prachtig verlicht en overal hangt de geur van geroosterde kastanjes en kerstbomen.
 

Het besneeuwde landschap en de gezellige sfeer maken kerst vieren in Oostenrijk tot een onvergetelijke ervaring. Het is een perfecte bestemming voor wie op zoek is naar een traditionele en romantische kerstbeleving.


Mallnitz ligt in het mooie Karinthië op 1200 meter hoogte in het midden van de bergen. Door de unieke ligging zijn diverse dalen zonder auto te bereiken en kun je genieten van het winterse landschap.  Mallnbach Apartments biedt een complete vakantie beleving door het verhuren van 8 appartementen, het organiseren van gezellige avonden met gasten en het serveren van lekker eten. 

"it's not just a holiday It's an experience"

bottom of page