top of page

Vakantie Karinthie

Karinthië is een prachtige regio in het zuiden van Oostenrijk, die bekend staat om haar adembenemende natuur en vele meren. Een vakantie in Karinthië biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en actie, voor jong en oud.
 

Of je nu van wandelen, fietsen, zwemmen of watersport houdt, in Karinthië is er voor ieder wat wils. De regio heeft een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden, die je langs de mooiste plekjes brengen. Van groene valleien en glooiende heuvels tot hoge bergen en kristalheldere meren, de natuur in Karinthië is werkelijk adembenemend.
 

Naast de natuur biedt Karinthië ook volop mogelijkheden voor culturele uitstapjes. Bezoek bijvoorbeeld de sfeervolle stad Klagenfurt, met haar gezellige pleinen, historische gebouwen en leuke winkels en restaurants. Of breng een bezoek aan het indrukwekkende kasteel Hochosterwitz, dat hoog boven de omgeving uittorent en een prachtig uitzicht biedt over de regio.
 

Kortom, een vakantie in Karinthië staat garant voor een mix van natuur, cultuur en ontspanning. Of je nu actief bezig wilt zijn in de bergen of liever tot rust komt aan een van de vele meren, in Karinthië kan het allemaal. Geniet van de prachtige omgeving, de gastvrije bevolking en de heerlijke lokale gerechten, en beleef een onvergetelijke vakantie in dit mooie stukje Oostenrijk.

Mallnitz ligt in het mooie Karinthië op 1200 meter hoogte in het midden van de bergen. Door de unieke ligging zijn diverse dalen zonder auto te bereiken. Mallnbach Apartments biedt een complete vakantie beleving door het verhuren van 8 appartementen, het organiseren van gezellige avonden met gasten en een gezellig kampvuur en lekker eten. 

"it's not just a holiday It's an experience"

bottom of page